naredi sam.com .::. spodbujamo ustvarjalnost
izdelava spletnih strani
Iskalnik:

Vaš e-mail

Naročite svoj brezplačni
e-časopisnaredisam6
Priporoči stran prijatelju
Natisni stran
Dodaj med priljubljene
V člankih najdete naslednje oznake:
Nasvet
Opozorilo
 


o nas
oglašujte z nami
iščemo sodelavce administracija

 

Št.člankov: 148

 

 

 

PRAVNO POJASNILO

Zaščita avtorskih pravic

Vsebina spletnih strani naredisam.com (tj. besedila, deli besedil, grafični elementi, animacije, oblika ter koncept strani in logotipi) je zaščitena z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (Ur.l. RS, št 21/95, 9/01, 30/01) in je informativne narave.

Besedila in fotografije uporabljene v člankih ob katerih je posebej naveden vir (na koncu članka) so last navedenih avtorjev. Besedila in fotografije uporabljene v člankih ob katerih ni posebej navedenega vira (na koncu članka) so last podjetja inMedia. Vsi logotipi in blagovne znamke na teh straneh so last njihovih zakonitih lastnikov.

Kakršnakoli reprodukcija, objavljanje, prenašanje ali drugo razširjanje vsebine brez pisnega soglasja podjetja inMedia oz. licenène pogodbe je prepovedano.

Opredelitev odgovornosti

Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani naredisam.com na lastno odgovornost.

Niti podjetje InMedia niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku, izdelavi ali še sodeluje pri nadgradnjah in dodajanju novih informacij in vzdrževanju spletnih strani naredisam.com ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh naredisam.com ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podjetje InMedia prav tako ne odgovarja za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo računalniški virusi) računalniške strojne in programske opreme ali izgube podatkov, ki so nastale zaradi uporabe spletne strani naredisam.com.

Uporabniki so dolžni zagotoviti lastno strojno in programsko opremo ter telefonsko ali drugo povezavo z internetom za dostop do spletne strani naredisam.com in vseh povezav iz njega.

Uporabniki so dolžni zagotoviti lastno orodje in materiale za izdelavo, popravilo, montažo, gradnjo ter vsa druga opravila opisana v člankih, ter opravila, ki v člankih niso opisana.

Uporabniki so dolžni poskrbeti za lastno varnost in varnost drugih prisotnih oseb, ravnati v skladu z veljavnim zakonom o varnosti pri delu, ter uporabljati zaščitna sredstva.

Prav tako so uporabniki dolžni poznati orodje, ki ga uporabljajo in ga uporabljati v skladu s proizvajalčevimi navodili. Niti podjetje InMedia niti katera koli druga pravna ali fizična oseba (avtorji člankov in fotografij), ki je sodelovala pri nastanku, izdelavi ali še sodeluje pri nadgradnjah in dodajanju novih informacij in vzdrževanju spletnih strani naredisam.com ne odgovarja za škodo ali poškodbe, ki bi izhajale iz uporabe ali nepravilne uporabe vsebine spletne strani ali orodij in pripomočkov.

Niti podjetje InMedia niti katera koli druga pravna ali fizična oseba (avtorji člankov in fotografij), ki je sodelovala pri nastanku, izdelavi ali še sodeluje pri nadgradnjah in dodajanju novih informacij in vzdrževanju spletnih strani naredisam.com ne odgovarja za škodo, če uporabniku, ki je dosledno upošteval navodila v člankih ne uspe izdelati, popraviti, montirati ali izvesti kakšno drugo opravilo zapisano v člankih.
Podjetje InMedia se bo trudilo zagotoviti pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnih straneh naredisam.com, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
Podjetje InMedia ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z naredisam.com. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja InMedia za vse primere izključena.

Varovanje zasebnosti

Podjetje InMedia samodejno zbira podatke o vaši uporabi spletnih strani naredisam.com. Gre za podatke, o številu obiskovalcev, ki dnevno obiščejo te strani, največkrat obiskanih straneh na tem portalu, in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Podatki so anonimni. Podjetje InMedia jih uporablja za lastne potrebe.

Osebne podatke, ki jih boste posredovali ob vpisu v listo elektronskih naslovov (e-mail) za pošiljanje elektronskega časopisa spletne strani naredisam.com, podjetje inMedia, ne bo nikoli uporabilo brez vaše privolitve in jih ne bo nikoli posredovalo tretjim osebam, razen na zahtevo v skladu z ustreznimi zakonskimi doloèili. Z vpisom v listo elektronskih naslovov hkrati izjavljate, da se strinjate, da vam na vaš eletronski naslov lahko pošiljamo elektronski časopis spletne strani naredisam.com in druga sporočila ali obvestila, ki jih bo uredništvo spletne strani namenilo bralcem oz. naročnikom vpisanim na listo elektronskih naslovov. Če želite preklicati vpis v listo elektronskih naslovov oz. se želite izpisati iz te liste to storite tako, da na naš naslov pošljete z vašega elektronskega naslova, na katerega prejemate elektronski časopis in ostala sporočila ter obvestila, pošljete elektronsko sporočilo z vsebino-besedilom "Odjavljam se z liste elektronskih naslovov".

Pravno pojasnilo se lahko spremeni brez predhodne najave ali strinjanja uporabnikov.

Z uporabo spletnih strani naredisam.com ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

uredništvo naredisam.com, 03.05.2003

fonaterm izolacija iz tekstila
 
naredi sam.com .::. spodbujamo ustvarjalnost
© Revolver 2002, Vse pravice pridržane | Pravno pojasnilo

ISSN 1581-7172